pátek 23. srpna 2013

SMS Půjčka Olomouc

Co obnáší půjčka SMS?

Je to půjčka, která se hodí pro každého člověka z Olomouce, bez rozdílu věku, pohlaví nebo zaměstnání. Je to rychlá půjčka, kterou využívají lidé k tomu, aby překlenuli krátkodobé finanční problémy, ale jsou i takoví z nich, kteří SMS půjčku využívají s železnou pravidelností, což svědčí o její velké oblibě a o tom, že s ní byli klienti spokojení.

Protože je SMS úvěr Olomouc  vyřízen opravdu rychle a protože má nízkou provizi, je vhodná opravdu pro drtivou většinu lidí. Je pevně spojena s moderním způsobem komunikace, což je samozřejmě mobilní telefon.

Pro koho je půjčka SMS Olomouc vhodná?

 Je tedy vhodná jak pro nezaměstnané, tak pro ženy na mateřské dovolené, ale i pro osoby, které nemohou ničím ručit, a dát tak za půjčku zástavu.

Půjčku uvítají i ti, kteří by na ni jinde nedosáhli

Půjčku SMS uvítají také lidé, kteří mají záznam v registru dlužníků, a kterým tak banka nepůjčí peníze, protože se pro ni stávají rizikovou klientelou. Ale do registru dlužníků se může dostat každý, kdo se opozdí s platbou úvěru, se zaplacením mobilu a jiných splátek. Je potom na dané instituci, u které člověk dluží, jak dlouhou v registru dlužníků zůstanete.

Co hrozí, pokud nesplácíte SMS půjčku včas? Aneb jaké hrozí sankce a na co si dát pozor?

Denně se navyšuje dlužná částka o smluvní úrok z prodlení dlužné částky, a to denně, do data předání pohledávky inkasní společnosti, což je obvykle do 30 dní po splatnosti vaší půjčky.

Desátý den po splatnosti se vystavujete smluvní pokutě ve výši dvě stě padesát korun českých, podle všeobecných podmínek a upomínkového dopisu. Tím, že včas nezaplatíte půjčku, se snižuje i vaše bonita pro následující půjčky. Tím, že se vaše platba opozdí o více, jak 30 dnů se vystavujete předáním pohledávky inkasní agentuře a tak dojde i k dalšímu navýšení nákladů za vymožení pohledávky. Tím, že nesplatíte půjčku včas, se také vystavujete blokaci Vašeho uživatelského profilu.

Z výše zmíněných sankcí je tedy zřejmé, že je dobré zaplatit půjčku SMS včas. Nejlepší však samozřejmě je, když si půjčku nikdy nevezmete a raději peníze seženete někde jinde. Vždycky je prostě asi tak stokrát lepší peníze vydělat, než si je půjčovat. Existuje pouze jedna jediná výjimka, která platí jak v Olomouci, tak všude jinde. Touto výjimkou je, když si půjčíte peníze na nějaké podnikání nebo prostě business. V takovém případě není na půjčce nic špatného, i když to asi bude klasický úvěr a ne úvěr přes SMS.

 

Jak postupovat, abych půjčku SMS vyřídil? Přesný popis toho, jak se má postupovat

Pokud jste z Olomouce chcete získat půjčku pomocí SMS zprávy, pak je potřeba mít registraci na internetu a znát své uživatelské ID a heslo. Poté odeslat žádost o půjčku díky SMS zprávě na číslo, které je uvedeno na stránkách. Zadáte zde své uživatelské ID a také výši zvolené půjčky v číslech a dobu ve stanovených dnech. Vše musí být odděleno mezerami, aby se předešlo případnému nedorozumění. Pokud je půjčka SMS schválena, pak získáte SMS zprávu s kódem žádosti o půjčku. Pak potvrdíte žádost o půjčku a do jedné hodiny po obdržení kódu žádosti o půjčku odešlete SMS zprávu se slovy, které máte poslat, např. Potvrzuje vám zaslaný kód žádosti o půjčku. Potom obdržíte SMS zprávu o tom, že vám byla půjčka úspěšně poskytnuta a peníze se převedou na vámi uvedený účet.

Pokud už máte peníze na svém účtu, je na vás, jak si s nimi poradíte. Ale je dobré myslet na zadní kolečka a uvědomit si, do kdy je máme zaplatit zpět tak, abychom se nedostali do problémů. Bude potřeba nejen splatit hodnotu, kterou jsme si půjčili, ale také úrok, který je k nim každý den přičítán. A o následcích nesplacení půjčky SMS netřeba více hovořit, protože jsme se jimi zaobírali v celém jednom odstavci.

Ani vlastně nevím, kolik společností v Olomouci půjčky přes SMS nabízí, ale myslím, že jich nebude mnoho, protže to stále není a asi ani nikdy nebude zrovna nejběžnější způsob půjčování peněz. Tak to prostě je a není důvod proti tomu nějak bojovat, nebo se tomu divit. Olomouc je v tomto stejný jako každé jiné město v ČR, vedou zde klasické bankovní půjčky, kreditky, kontokorenty a samozřejmě také spotřebitelské úvěry a to jak od bank, tk od nejrůznějších společností z nebankovního sektoru.

Žádné komentáře:

Okomentovat