pátek 23. srpna 2013

Půjčka bez příjmu

Tři základní skupiny lidí, kteří o tuto půjčku žádají

Na trhu půjček v Olomouci, ale i v celé České republice si půjčka bez doložení příjmu čím dál více upevňuje svou pozici, protože narůstá počet žadatelů, kteří nemohou své pravidelné měsíční příjmy žádným způsobem doložit. Toto se děje jak ve velkých městech jako je Olomouc, tak i na vesnicích a malých městech. Je to prostě obecný problém. Doložení příjmu není možné hned z několika možných důvodů. Jedním z nich je, že žadatelé jsou právě bez práce, a tím páde bez pravidelného měsíčního příjmu. Druhým velmi častým důvodem, je ten fakt, že žadatelé mají nedostatečně vysoké příjmy, tak na jiné půjčky, které bankovní sektor nabízí, nedosáhnou. Dalším a v poslední době velmi obvyklým důvodem je ten fakt, že existuje sorta žadatelů, již pracují na neoficiální zaměstnanecký poměr (lidově řečeno na černo – tedy na různé brigády, jako výpomoc a podobně), a tak příjem z této činnosti nemohou doložit, protože jejich zaměstnavatel i oni sami by měli problémy s finančním úřadem.

Na trhu se nachází hodně webových stránek, které nabízejí tuto službu

Můžeme na internetu objevit mnoho webových stránek, na kterých si můžete v Olomouci půjčit peníze bez nějakého dalšího dokazování vašeho pravidelného měsíčního příjmu. Pokud je společnost férová, pak by mělo jít o transparentní online půjčku bez dokazování příjmů a bez zbytečných potvrzení a také bez následovného čekání. Tento způsob přístupu je velmi důležitý. Pokud specializovaný algoritmus usoudí, že jste půjčku schopni splácet a že vám nepřivodí další finanční obtíže, pak je na váš účet poukázána požadovaná finanční částka, o kterou jste si požádali. Většinou je vám dovoleno si půjčit tolik, kolik potřebujete a na tak dlouho, jak sami uznáte za vhodné. Když už tedy máte tento úvěr schválený a peníze na ůčtu, není nic jendoduššího než si zajít do nejbližší pobočky vaší banky v Olomouci a nebo ještě jednodušší samozřejmě je si zajít do nejbližšího bankomatu. Tak to dnes řeší asi většina obyvatel Olomouce a zdaleka ne jenom v tomto městě to tak platí.

Půjčka u nebankovního sektoru

Pokud si půjčíte jistou finanční částku u nebankovního sektoru, pak můžete zaplatit i před dobou splatnosti. Je tedy vhodné si hned na začátku smlouvu prostudovat, jestli toho je společnost, u které jste si půjčili schopna a jestli vychází klientovi vstříc i v takových podmínkách. Výše půjčky je většinou omezená, jinými slovy nemáte možnost si půjčit tolik, jako u bankovních domů.  Zato nemusíte mít k dispozici tolik dokladů a nemusíte se podrobovat tolika procedurám, které jsou tak dlouhé a psychicky náročné, jako u bankovních půjček. NA druhou stranu bankovním domům přece jenom můžete asi více důvěřovat, i když samozřejmě i u těch je dobré smlouvu řádně pročíst do posledního detailu. V Olomouci má pobočku většina velkých bank,co podnikají v ČR a tak je to dobré místo pro půjčku právě od banky.

Co se většinou dokládá k žádosti

Většinou stačí kopie – oboustranná – vašeho občanského průkazu a také druhého doklady vaší totožnosti – jakými je například řidičský průkaz nebo zbrojní průkaz. A pak už vaší žádosti o půjčku nestojí nic v cestě.

Pohodlně můžete své peníze začít utrácet tam, kde potřebujete

Sami si můžete zvolit, za co své peníze utratíte. Pokud máte jakékoliv dotazy ohledně půjčky, kterou si chcete zřídit, pak je k dispozici zákaznická linka, na které vám ochotný personál odpoví na vaše dotazy tak, abyste byli plně spokojení. Je samozřejmostí, že zákaznická linka je neplacená a nemá předčíslí začínající 900, která jsou draze placená.

Kdo jsou nejčastějšími klienty této půjčky?

Nejčastějšími klienty této půjčky jsou ženy na mateřské dovolené, důchodci, studenti nebo nezaměstnaní. Je nad slunce jasné, že ženy na mateřské dovolené nedisponují takovými finančními prostředky, kterými by uspokojili své nároky a také nároky svých nezaopatřených dětí, za které zodpovídají. Také aktivní důchodci si chtějí svého života v důchodu ještě pořádně užít a jejich důchod jim k tomu většinou nestačí, proto i tato skupina lidí sahá k půjčkám. A studenti jsou mladí lidé, kteří mají rozlet, ale často narážejí na zeď nedostatku financí, proto si také zřizují tento druh půjčky.

Existuje ale i další skupina lidí, kteří se nechtějí chlubit svými příjmy

Půjčka bez doložení příjmů je vhodným řešením pro ty, kteří nechtějí své příjmy dokládat z důvodu diskrétnosti. Ne každý klient je ochotný dokládat finančním institucím své příjmy a tím způsobem odhalit svou finanční situaci. Také pro takové klienty je půjčka bez příjmu velmi vhodným a pohodlným řešením.

Žádné komentáře:

Okomentovat