pátek 23. srpna 2013

Dají se v Olomouci sehnat půjčky bez podvodu?

Každý z nás potřebuje peníze


Každý z nás potřebuje peníze, ale jen málokdo má to štěstí, že vyjde s tím, co se mu objeví každý měsíc na výplatní pásce. Pokud chcete přítelkyni udělat radost a koupit jí zájezd do exotické destinace, pak vaše skromná výplata často nestačí. Co tedy dělat, rezignovat? Netřeba – na trhu se objevuje řada půjček, které nabízejí krátkodobé půjčení peněz, dokonce online, a bez toho, aby kontrolovaly vaši bonitu nebo nahlíželi do katastru nemovitostí. Co ale když najdete takovou půjčku, která vás uchvátí jak podmínkami, nechce po vás žádné papírování, tak taky výší splátek a úvěru. Je to ta pravá nebankovní společnost, od které si můžete půjčit? Jak to zjistit a nenaletět podvodníkům, kterých je teď všude kolem nás plno. Jak tedy nesestoupit do bludného kruhu, ze kterého už není návratu a neplatit kolik let skryté poplatky, kterých jste si při podpisu smlouvy nevšimli?

Půjčka na směnku

Jedna ze zajímavých druhů je půjčka na směnku, která se nabízí v několika výších. Může být jak do deseti tisíc korun, tak do třiceti tisíc korun, ale samozřejmě i nad tuto hranici. Tato finanční transakce je zaštítěna směnkou a je bez zástavy. Co je to zástava? Jedná se o nějakou movitost, kterou může být váš dům, byt, pozemek nebo jiná movitost. Jinými slovy nemusíte vlastnit žádný majetek a peníze jsou předávány či vypláceny v hotovosti na ruku, a to právě při podpisu směnky. Záleží na tom, kdy odešlete žádost. Jde o transparentní půjčku, kde je napsáno, kterého datumu bude půjčka splacena a za jakých podmínek

 

Pokud jste si vybrali směnu do deseti tisíc korun, tak se nemusíte bát, že byste museli telefonovat na placené linky, platili dopředu poplatky.

Na co si dát pozor

Toto je velmi důležité, pokud bankovní nebo nebankovní sektor žádá, abyste platili poplatky dopředu, už se na to může dívat jako na znamení nedůvěryhodnosti, to samé platí o placených linkách, které začínají předčíslím 900. To je jasná indicie, že po nás společnost vytáhnout peníze a sám se prezentuje jako velmi nedůvěryhodný.

Recenze a zkušenosti ostatních žadatelů o půjčku

Je dobré proto číst recenze a zkušenosti ostatních uživatelů těch kterých půjček, než se závazně zapíšeme a požádáme žádost o některou z nich, mohli bychom toho potom velmi litovat.

Pomůže internet

Na internetu je mnoho lákavých nabídek, které se snaží nalákat klienty na to, že nepožadují pro svou půjčku pravidelný měsíční plat svého budoucího klienta nebo nepotřebuje nahlížet do registru dlužníků, ale pak je tam velmi malým písmem napsáno, jaké hrozí sankce, když dojde k nesplácení dlužné částky a tím už se bohužel neprezentují. Stejně je to u bankovních domů a jejich skrytých poplatků. Jejich podmínky jsou velmi podrobné a mají na klienty vysoké nároky, aby mu byli ochotni podat pomocnou ruku a poskytnout bankovní půjčku, má to ale své opodstatnění a jejich podmínky jsou daleko transparentnější a poplatky, úroky, které se platí, jsou také daleko nižší, než jak je tomu u nebankovního sektoru.

Webové stránky

Na internetu fungují stránky, které slouží klientům k tomu, aby sem vkládali společnosti, které jsou podvodné, je velmi vhodné se podobnými stránkami zabývat.

Žádné komentáře:

Okomentovat